Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 22)

  • Tekijä on tarkasti "Kuoppala, Väinö"

Artikkelisssa kerrotaan Nurmossa pidetyistä körttiseuroista.

Artikkelissa haastatellaan nurmolaista sukututkijaa Reijo Leppilahtea. Leppilahti kertoo, miten aloitti sukututkimuksen ja mitä hän on saanut omasta suvustaan selville.

Artikkeliin on haastateltu 12-vuotiasta Veera Perälää, joka oli kilpaillut menestyksekkäästi tyttöjen 12-vuotiaiden sarjassa yleisurheilussa.

Nurmon Urheilijat -99:ssä käynnistyi maaliskuussa 2009 Like-hanke, joka tähtää liikuntaa liian vähän harrastavien nuorten liikuttamiseen mm. pelien ja leikkien kautta.

Etelä-Pohjanmaan Maaseutukeskus halusi Farmari-maatalousnäyttelyn yhteydessä kiittää julkisesti eri järjestöjen ja yhteisöjen vapaaehtoisia. Kiitoksen kohteina oli noin 100 järjestötoiminnassa ansioitunutta henkilöä. Nurmosta tunnustuksen saivat…

Pikajuoksija Johanna Manninen palasi juurilleen Nurmoon tultuaan valituksi Seinäjoen Seudun Urheilijoiden nuorisopäälliköksi. Artikkelissa on kaksi valokuvaa Mannisen historian varrelta.

Asiasanat: urheilijat, Nurmo, juoksijat

Kirjoittaja muistelee eri vuosikymmenten ja vuosien Taidossa Talonpito -kilpailuja. Niitä järjestettiin 1960-luvulta vuoteen 1991 saakka. Nurmolaiset ovat pärjänneet kisoissa hyvin.

Artikkelissa kerrotaan viiden nurmolaistytön porukasta - tytöt harrastavat yhdessä yleisurheilua.

Tero Pitkämäelle pidettiin juhlat Seinäjoki Areenassa 14.10.2007. Artikkelissa kuvataan juhlan ohjelmaa valokuvien kera.

Nurmon Hyllykalliolta kotoisin olevalla 15-vuotiaalla Petri Suvannolla on tavoitteena ajaa lähitulevaisuudessa Formula ykkösissä. Petri on kiertänyt karting-kilpailuissa Suomessa ja Euroopassa jo 10 vuotta. Paikka italialaisessa tehdastiimissä on…

Artikkelissa kerrotaan Nurmon Urheilijat -99 -urheiluseuran saavutuksista. Seura sai neljä Suomen mestaruutta vuoden aikana. Piirinmestaruusmitaleja saatiin yhteensä 127 kpl. Ainutlaatuinen saavutus oli Nurmon nuorten voitto valtakunnallisen…

Väinö Kuoppala kävi jututtamassa Matti "Masa" Mäki-Reinikkaa, joka vaimonsa kanssa kuuluu Hyllykallion "alkuasukkaisiin". Mäki-Reinikka on kirjoittanut lukuisia artikkeleita Hyllykalliosta ja toiminut Hyllykallio-seuran lisäksi muutenkin aktiivisesti…