Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 587)

  • Aihe on tarkasti "palkinnot"

Lyhyt kirjoitelma edesmenneestä Tauno Isokorvesta.

Kerrotaan tulokset vuoden 1915 urheilukilpailuun.

Kerrotaan hieman taustatietoja sekä töysäläisten tuloksista Maatalousnäyttelyissä.

Artikkelissa kerrotaan Aino Kivelästä, joka on toiminut pitkään Nurmoo-seuran naistoimikunnassa ja johtokunnassa.

Aukeamalla on neljä valokuvaa kuvateksteineen sekä lyhyt kuvaus Aila Yli-Hakolan Suomen Sukututkimusseuralta saamasta kunniamaininnasta. Muut valokuvat: puurojuhlassa muistettuja Nurmoo-Seuran aktiiveja, kevätkokouksessa viireillä muistetut pyöreitä…

Ensimmäisen Vuoden kulttuuriteko -palkinnon saanut Ketola on puhdistanut ja digitoinut Jaakko Eino Mäen (1904-1941) ottamat lasinegatiivit (2800 kpl). niissä on kuvattuna ihmisiä, rakennuksia sekä tapahtumia pääasiassa Nurmon ja Alavuden alueilta.

Kuva ja lyhyt teksti. Vuoden 2012 kulttuurikellolla palkittiin nurmolaislähtöinen elokuvaohjaaja ja -tuottaja Harri J. Rantala.

Valokuva ja kuvateksti: Kulttuurikellolla viime vuoden itsenäisyyspäivänä palkittiin Traktorimuseon perustaja ja omistaja Matti Jaskari.

Vuoden kulttuurikellon sai Reijo Leppilahti.

Nurmon kunnan viimeisessä itsenäisyyspäiväjuhlassa 2008 kulttuurikellon sai kulttuurisihteeri Aila Taivalmäki. Kuva ja kuvateksti.

Nurmon itsenäisyyspäivän juhlassa vuonna 2008 luovutettiin Nurmon nuori -tunnustuspalkinto Maaria Kuoppalalle. Kuvan ja kuvatekstin oli tarkoitus olla Nurmon joulussa 2009, mutta jäi epähuomiossa pois.

Valokuva ja kuvateksti. Kulttuurikellon sai vuonna 2006 Marja Kiiskilä, joka on vuodesta 2002 laulanut Stella-yhtyeessä.

Valokuva kuvatekstillä: "Nuorisolautakunta on jo useana vuotena nimennyt vuoden nuoren. 2004 itsenäisyyspäivänä maininnan sai ja asianmukaiset tunnustuspalkinnot Reetta Malkamäki."

Valokuva kuvatekstillä: Liikuntalautakunnan nimeämät ryhtinuoret olivat Eeva Sajanti ja Kyösti Piispanen.

Valokuva kuvatekstillä: Helena Viertolalle luovutettiin ansioistaan 2004 itsenäisyyspäivänä Nurmon kulttuurikello.

Valokuva ja kuvateksti vuotuisen Kulttuurikello -palkinnon saaneesta Nurmon Veteraanikööristä.

Valokuva kuvateksteineen: Vuoden Nuori -tunnustuspalkinnolla palkittiin aktiivisesti partiolippukunnassa toiminut Kaisu Holli.

Kaksi valokuvaa kuvateksteineen: Kulttuurikellolla palkittu Pekka Marttala ja vuoden nuori 2002 Jussi Lahtinen.

Kaksitoista valokuvaa vuoden tapahtumista Nurmossa. 1-4: Kirkonkylän koulun oppilaita, jotka suorittivat virsimerkin. 5. Kulttuurikello Maire Leppälälle. 6. Vuoden nuori Kaisa Malkamäki. 7. Pesäpallon F-pojille aluemestaruuspronssia. 8. Pesäpallon…

Valokuva tekstillä: Kai Niemistölle luovutettiin vuoden 2000 Kulttuurikello.

Etelä-Pohjanmaan Maaseutukeskus halusi Farmari-maatalousnäyttelyn yhteydessä kiittää julkisesti eri järjestöjen ja yhteisöjen vapaaehtoisia. Kiitoksen kohteina oli noin 100 järjestötoiminnassa ansioitunutta henkilöä. Nurmosta tunnustuksen saivat…

Valokuva ja lyhyt teksti. Vuosituhannen viimeinen Kulttuurikello ojennettiin itsenäisyyspäivän juhlassa kouralaiselle muusikolle, laulaja Mauri Vähäkoskelle.

Lehden aukeamalla on neljä valokuvaa, joissa Lauri Kultti on eri tapahtumissa. 1) Museon pihatuvan avajaiset ovat ohi ja näyttelijät ovat kokoontuneet yhteiskuvaan. 2) Mauno Peltokoski luovuttaa palokunnan standaarin Lauri Kultille. 3) Pappi Aila…

Ei artikkelia, vain valokuva Ristimäestä palkinnon kera.

Lyhyt maininta tämänvuotisen kulttuurikellon luovuttamisesta kuvan kera.

Lyhyt maininta itsenäisyyspäivänä 1995 Benjam Pöntiselle jaetusta palkinnosta kuvan kera. Kuvassa palkinnon saajan lisäksi myös vaimo Aulikki.

Isojoen urheilijoiden ampujien vuodean 2001 SM-mitalistit palkittiin. Artikkelissa lista palkituista.

1970- ja 1980-lukujen huippuhiihtäjä lahjoitti palkintonsa synnyinkunnalleen Isojoelle. Lahjoituskokoelmassa on noin 900 palkintoa.

Artikkeli on lista palkituista kuvan kera.

Asiasanat: Isojoki, urheilu, palkinnot

Artikkeli käsittelee Isojoen urakointi Oy:n perustajan ja vetäjän Kai Jokisen toimintaa.

Artikkelissa kerrotaan kulttuurikellosta, joka on Nurmoo-Seuran myöntämä kulttuuripalkinto. Vuoteen 2009 saakka palkinnon myönsi Nurmon kunnan kulttuuri- ja nuorisolautakunta. Artikkelissa luetellaan kulttuurikellon saajat 1983-2013 ja esitellään…

Seinäjoki-päivänä 2012 palkittiin Vuoden yllättäjinä pikaluistelijat Elina Risku ja Tommi Pulli. Kuvassa Tommi Pulli ja valmentaja Pirjo Lehtinen, joita onnittelee Ilmari Ylä-Autio.

Tekstin lisäksi artikkelissa on valokuva Liisa Kauppisesta kirjaa selailemassa.

Artikkeli kertoo Isojoen Vuoden yrittäjäksi 2014 valitusta Juha Männistöstä ja hänen yrityksestään. JM-Valu on markkinajohtaja kotimaan paloliittimien valmistuksessa.

Artikkelissa kerrotaan vuoden 2012 Isojoen yritykseksi valitusta Isojoen Osuuspankistan ja sen historiasta.

Artikkelissa kerrotaan Isojoen Yrittäjät Ry:n yrittäjäpalkinnon saaneesta Möykkyläisestä metsäkoneyrittäjästä Arto Peltomaasta.