Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 36)

  • YKL-kuvaus on tarkasti "Yleisurheilu"

Jutussa kuvataan Kortesjärven Järvi-Veikkojen yleisurheilutoimintaa kesällä 2004.

Asiasanat: yleisurheilu

Seinäjoen keskusurheilukentän kenttäennätyksiä verrataan vuoden 2017 Kalevan kisojen oletettavaan tulostasoon

Artikkeliin on haastateltu 12-vuotiasta Veera Perälää, joka oli kilpaillut menestyksekkäästi tyttöjen 12-vuotiaiden sarjassa yleisurheilussa.

Valokuva ja pitkähkö kuvateksti. Kuvassa on NU-99 joukkue yhteiskuvassa Raision Vattenfall-seuracupissa, josta tuli voitto keskisuurten kuntien sarjassa.

Seinäjoella on järjestetty yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut Kalevan kisat vuosina 1952, 1975 ja 1999. Seuraavan kerran kisat pidetään Seinäjoella vuonna 2017.

Yleisurheiluseura Nurmon urheilijat -99 aloitti toimintansa vuonna 1999. Tämä kirjoitus on puheenjohtajan tervehdys ja katsaus kuluneeseen vuoteen.

Artikkelissa ei ole varsinaista tekstiä, vaan lehden yhdellä sivulla on kolme valokuvaa tapahtumasta kuvateksteineen.

Artikkelissa kerrotaan viiden nurmolaistytön porukasta - tytöt harrastavat yhdessä yleisurheilua.

Artikkelissa kerrotaan keihäänheittäjä Tero Pitkämäen valmistautumisesta Pekingin olympialaisiin 2008.

Tero Pitkämäelle pidettiin juhlat Seinäjoki Areenassa 14.10.2007. Artikkelissa kuvataan juhlan ohjelmaa valokuvien kera.

Juoksija Eino Hirviniemi (1904-1968) asui ja teki elämäntyönsä Nurmon Hirviniemessä. Hän kilpaili 1920-luvulta 1930-luvun loppuun saakka. Vuonna 1938 Nurmon Jymyn viestijuoksujoukkue Hirviniemen kera valittiin edustamaan E-P:n piiriä Helsingin…

Artikkelissa kerrotaan Nurmon Urheilijat -99 -urheiluseuran saavutuksista. Seura sai neljä Suomen mestaruutta vuoden aikana. Piirinmestaruusmitaleja saatiin yhteensä 127 kpl. Ainutlaatuinen saavutus oli Nurmon nuorten voitto valtakunnallisen…

17-vuotias juoksija Johanna Manninen kertoo (kirjoitushetkellä vielä lyhyestä) urheilu-urastaan. Artikkelissa on myös kuva Mannisesta.

Artikkeli kymmenottelusta ja Jaakko Ojaniemen valmentautumisesta MM-kisoihin

Ville Ritolan muistolaatan paljastusjuhla pidettiin Peräseinäjoella toukokuun 29 päivä 1970