Kaupunginhallituksen kokous

Kuvaus

Seinäjoen kaupunginhallitus pitää kokoustaan omassa huoneessaan vuonna 1980. Pöydän oikeassa päässä istuu puheenjohtaja, maanviljelijä Tapani Siirilä. Takarivissä oikealta lukien kaupunginjohtaja Matti Nuolivirta, rehtori Tuomas Marttila, konttorinjohtaja Seppo Katila, osastonhoitaja Martta Saari, rehtori Jalo Liinamaa, apulaisasemapäällikkö Topias Pohjonen ja talousneuvos Oiva Kortesmäki. Eturivissä oikealta lukien piirisihteeri Reijo Aaltonen, työmies Sauli Siirtola (näkyy hieman selkää), pääluottamusmies Arto Talasmäki, kirvesmies Onni Asumus, vaihdemiesten esimies Heimo Linna ja apulaiskaupunginsihteeri Mauri Hietala. Pöydän päässä selin ovat rakennusmestari Raimo Joronen ja ylilääkäri Raimo Yli-Uotila. Pitkällä seinällä on muotovalokuvat edellisistä hallituksen johtomiehistä. Mustavalkoinen.

Kaupunginhallituksen kokous. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.