Kaupungin ansiomerkien jako 1980

Kuvaus

Seinäjoen kaupunki on jakanut kultaiset ansiomerkit 30 vuoden toiminnasta 14.5.1980. Kauppaoppilaitoksen salissa todennäköisesti. Ansiomerkit saajat seisovat yhteiskuvassa kahdesa rivissä. Alarivissä ovat vasemmalta lukien toimistonhoitaja Orvokki Venna, toimistonhoitaja Salme Siltanen, pääkirjanpitäjä Helena Pouttu, sairaala-apulainen Elsa Pienimäki, rakennusmestari Pauli Palttala, piirtäjä Helena Pajumäki, luokanopettaja Heikki Keski-Nisula, työmies Jalmari Juurakko ja asentaja Veikko Huhtamäki. Ylärivissä ovat vasemmalta lukien : työmies Paavo Valli, seppä Urho Mäntyharju, työmies Siimon Luoma, palomestari Eero Linna., kaivinkoneenkuljettaja Veikko Lehto, työmies Raimo Lehto, kartoittaja Pekka Laaksonen ja mittamies John Kjäll. Mustavalkoinen.

Kaupungin ansiomerkien jako 1980. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.