Kaupungin ansiomerkkien luovutusjuhla 1980

Kuvaus

Kaupungin kunnia- ja ansiomerkkien luovutusjuhlan 14.5.1980 juhlayleisöä. I rivi apulaiskaupunginjohtaja Risto Hakala, rouva Maija Hakala, rouva Salme Siirilä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tapani Siirilä, rouva Ritva Nuolivirta, kaupunginjohtaja Matti Nuolivirta ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Raimo Yli-Uotila. II rivi kansliasihteeri Pentti Sivunen, kaupunginsihteeri Reino Hautala, rouva Kyllikki Hautala, opettaja Eeva Saario, rouva Kortesmäki, talousneuvos Oiva Kortesmäki, opettaja Aino Pönkä, rehtori Armas Pönkä, rouva Saara Jouppi ja pankinjohtaja Jussi Jouppi. III rivi metsänhoitaja Arvo Leppälä, rouva Leppälä, rehtori Tuomas Marttila, opettaja Hilkka Marttila, opettaja Heikki Keski-Nisula, opettaja Hilkka Keski-Nisula, opettaja Kirsti Liinamaa, rehtori Jalo Liinamaa, koulutoimenjohtaja Ilmari Oksala ja päiväkodinjohtaja Saara Oksala. IV rivi arkkitehti Touko Saari, rouva Saari ja lehtori Toivo Haaramo. Mustavalkoinen.

Kaupungin ansiomerkkien luovutusjuhla 1980. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.