Kaupunginvaltuuston juhlakokous 1960

Kuvaus

Suuri sali on täynnä tuolirivejä. Niillä istuu tumma-asuisia ihmisiä. Edessä keskellä on neljä lyhyempää riviä. Seinäjoen kaupunginvaltuuston juhlakokous 6.1.1960. Vastapäätä kaikkia muita seisoo puhumassa tohtori ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja M.I.Kantele. Ensimmäisessä rivissä istuu valtuutetut Paavo Suominen, Reino Ala-Kulju, Unto Viinikka, Kosti Katila ja Toivo Haaramo. Toisessa rivissä istuvat valtuutetut Olli Puustinen, Kaarlo Kujanpää, Kalle Peltola, Kalle Koskinen, Eero Liede ja Matti Jouppila. Kolmannessa rivissä istuvat valtuutetut Veikko Syrjä, Veikko Pihlajaniemi, Alfred Äijö, Matti Kivimäki, Oiva Kortesmäki ja Jalo Liinamaa. Neljännessä rivissä istuvat rehtori Erik Källqvist, sosiaalijohtaja Pentti Iitiä, rahatoimikamarin puheenjohtaja K. Karlsson, johtaja Runar Smedlund, Topias Pohjonen, Eino Rosti ja Toivo Sillanpää. Viidennessä rivissä istuvat varastonhoitaja Iisakki Setälä, pankinjohtaja Jussi Jouppi ja kihlakunnantuomari K. Keravuori. Mustavalkoinen.
Kuvanumero: 3836, Kokoelma;: Seinäjoen maakuntakokoelma.

Kaupunginvaltuuston juhlakokous 1960. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.