Kaupunginvaltuuston juhlaistunto 1960

Kuvaus

Suuri sali on täynnä tuoleilla istuvia tumma-asuisia ihmisiä. Meneillään on Seinäjoen kaupunginvaltuuston juhlaistunto 6.1.1960. Ensimmäisessä rivissä istuvat valtuutetut Yrjö Mannila, Iisakki Miilumäki, Katri Iitiä, Paavo Suominen, Reino Ala-Kulju, Unto Viinikka, Kosti Katila ja Toivo Haaramo. Toisessa rivissä istuvat valtuutetut Reino Saajokallio, Vilho Lamminkangas, Viljo Vuorinen, Kaarlo Kujanpää, Kalle Peltola, Kalle Keskinen, Eero Liede ja Matti Jouppila. Kolmannessa rivissä istuvat valtuutetut Olli Puustinen, Veikko Pihlajaniemi, Alfred Äijö, Matti Kivimäki, Oiva Kortesmäki ja Jalo Liinamaa. Neljännessä rivissä istuvat valtuutetut Veikko Söder, Johan Niemi, Reino Syrjä, Veikko Lehto, Topias Pohjonen, Eino Rosti ja Toivo Sillanpää. Mustavalkoinen.

Kaupunginvaltuuston juhlaistunto 1960. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.