Kaupunginvaltuusto 1961

Kuvaus

Seinäjoen kaupunginvaltuusto vuonna 1961. Ensimmäisessä rivissä johtajatar Doris Jalo, rouva Katri Iitiä ja lehtori Eine Pohjonen. Toisessa rivissä rehtori Reino Ala-Kulju, kauppaneuvos Kalle Koskinen, konduktööri Arvi Jokilehto, kirjuri Topias Pohjonen, ylilääkäri M.I.Kantele, piiritarkastaja Viljo Vuorinen, piiriasiamies Pentti Tenkula ja rautatieläinen Arvi Joronen. Takana maanviljelijä Oiva Kortesmäki, opettaja Jalo Liinamaa, pankinjohtaja Unto Viinikka, rakennusmestari Kalle Koskinen, maanviljelijä Matti Kivimäki, opettaja Eero Liede, veturinkuljettaja Leo Ojanperä, lehtori Toivo Haaramo, rakennusmestari Arvo Männikkö, komennusesimies Paavo Suominen, kaupunginjohtaja Olavi Piha, varastonhoitaja Martti Kukkonen, vaihdemiesten esimies Reino Saajokallio, vahtimestari Lauri Mäkynen, veturinkuljettaja Vilho Lamminkangas, autoilija Martti Pihlajamäki, mielisairaanhoitaja Olli Puustinen, veturinkuljettaja Reino Syrjä, nuohooja Veikko Lehto, työmies Veikko Salmi ja työmies Niilo Söder. Mustavalkoinen.

Kaupunginvaltuusto 1961. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.