Valokuvanäyttely vanhasta kirjastosta Pienellä Kirkkokadulla

Vaihtoehtoinen nimeke

Fotoutställning om gamla biblioteket på Lilla Kyrkogatan

Kuvaus

Sivuilla on valokuvia Kokkolan kaupunginkirjastosta noin kolme viikkoa ennen kuin kirjasto syksyllä 1977 muutti Isokadulle. Kirjasto sijaitsi Pienellä Kirkkokadulla. På sidorna finns bilder som togs ungefär tre veckor innan Karleby stadsbibliotek hösten 1977 flyttade till Storgatan. Det gamla biblioteket låg på Lilla Kyrkogatan.
Teksti on laadittu Keskipohjanmaa ja Kokkola -lehdissä ilmestyneiden artikkelien avulla sekä Leo Torpan kanssa käydyn keskustelun pohjalta lokakuussa 1998. Texten har utarbetats med hjälp av artiklar som ingått i tidningarna Keskipohjanmaa och Kokkola samt samtal med Leo Torppa i oktober 1998.

Tekijä

YKL

Porstua-luokka

Porstua-alaluokka

Viittaus

Torppa, Leo. Valokuvanäyttely vanhasta kirjastosta Pienellä Kirkkokadulla . Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.