Porstua-verkkopalvelu

Sivuilla kerrotaan nuijasodan taustoista ja keskeisistä tapahtumista. Sivuilta löytyy Ruotsin kuninkaiden ja tunnetuimpien kapinaan osallistujien elämäkertatietoja. Karttojen avulla havainnollistetaan nuijasodan sotareitit ja tapahtumapaikat.
Sivut perustuvat Vaasan maakunta-arkistossa 25.11.1996 - 25.2.1997 olleeseen Nuijasota lähteissä ja tutkimuksessa -näyttelyyn ja Kaarlelan kotiseutumuseossa kesällä 1997 olleeseen 400 vuotta nuijasodasta -näyttelyyn. Vaasan näyttelystä vastasi Eljas Orrman ja Kokkolan näyttelystä Eugen Söderström. Nämä sivut on laatinut Eugen Söderström.

Julkaisija

Kieli

Kokoelma

Viittaus

Orrman, Eljas & Söderström, Eugen . Nuijasota Kaikki mitä olet aina halunnut tietää Nuijasodasta Klubbekriget Allt som du önskat få veta om Klubbekriget. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 21.4.2019.

Geolocation