Seinäjoen naislaulajat

Kuvaus

28 kansallispukuista naista seisoo ja heidän edessään istuu tummapukuinen mies. Lottakuoron jatkajaksi 25.1.1945 perustettu Seinäjoen Naislaulajat. Ensimmäinen johtaja oli Kerttu Hautala, myöh. Luomala. Hänen jälkeensä johtajana syksyyn 1949 asti oli taiteilija, vt. lehtori Erland Sundqvist. Kuva on otettu Lapualla konsertin jälkeen toukokuussa 1948. Eturivi vasemmalta: Toini Aaltonen, Lea Kyttälä, Onerva Pättiniemi, Greeta Koivusalo, Kyllikki Rauhamaa, Siviä Louhivaara, Tuulikki Jokipii ja Helmi Autio. Keskirivi vasemmalta: Aira Huovinen, Impi Saari, Anni Ikola, Tyyne Haikonen, Sinikka Luoma-aho, Margit Paski, Hellin Rosblom ja Hilkka Vettenranta. Takarivi vasemmalta: Aila Sundqvist, Laina Viita, Elli Pohjola, Aune Helinko, Aini Puskala, Anna Vuorinen, Laila Saari ja Alli Lundell. Mustavalkoinen.
Kuvanumero. 1446, Kokoelma: Seinäjoen maakuntakokoelma.

Seinäjoen naislaulajat. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.