Selaa aineistoja (yhteensä 456)

  • Aihe on tarkasti "hankkeet"

Hakojärven joulun avausartikkeli, jossa kerrotaan kuluneesta vuodesta.

Kerrotaan kivikauden ajoilta löytyneistä esineistä ja asutuksista.

Kerrotaan toteutuneesta 2. museohankkeesta.

Kerrotaan museohankkeista yleisesti ja miten niissä on toimittu.

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti on aloittamassa hanketta, jonka tarkoitus on tunnistaa ja kartoittaa tekijät ja kohteet, jotka ovat nurmolaisuuden peruspilareita.

Nurmon Urheilijat -99:ssä käynnistyi maaliskuussa 2009 Like-hanke, joka tähtää liikuntaa liian vähän harrastavien nuorten liikuttamiseen mm. pelien ja leikkien kautta.

Lyhyen artikkelin nimi tulee tekstin ohessa olevasta valokuvasta, jossa kaksi nuorta miestä tarkastelee museon ulkohirsiä.

Artikkelissa kerrotaan suunnitteluhankkeesta Nurmonjoen tilan kohentamiseksi. Tekstin lisäksi on projektiaikataulu sekä neljä valokuvaa joesta.

Artikkeli kertoo Isojoen Kärjenkosken kylän perinnön järjestelmällisestä kokoamisesta digitaalimuotoon.

Artikkelissa valokuva Mäki-Tepon kaksifooninkisesta talosta sekä arkkitehti Pentti Penttilän laatima luonnos tulevasta museon pihapiiristä.

Artikkelissa kerrotaan Isojoelle hankevaroin tehdystä bocciakentästä

Tekstissä kerrotaan Nurmon museon jokirannassa olevan laiturin ja portaikon uusimisesta. Tekstissä on neljä valokuvaa rakennelmista ja kökkäväestä.

Nurmonjokilaakso kotiseutuna -hankkeessa kiinnitettiin huomiota nurmolaisten nykypäivän kotiseutukokemuksina ja -käsityksiin. Hankkeessa löydettiin lukuisia luonnonympäristön, rakennetun ympäristön ja sosiaalisen ympäristön tekijöitä, jotka…

Valtuuston jäsenet, päätökset, vaakunakilpailu, rakentamishankkeet
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2