Selaa aineistoja (yhteensä 352)

  • Aihe on tarkasti "kulttuuri"

Tietoa, muistoja ja muisteloita Rauha Maijalasta.

Suomalainen perhe kertoo tapahtumista ja oloista Espanjassa, missä aikuiset ovat evankelisen seurakunnan työntekijöitä.

Kirjoitelma jossa käsitellään Anelma Myllymäen toimintaa kulttuurin parissa.

Vuoden 2017 Tohnisen Äijästä kirjoitus.

Kerrotaan erilaisia tietoja Silta-näytelmästä ja sen toteutuksesta.

Kerrotaan toteutuneesta 2. museohankkeesta.

Artikkeli kertoo uudesta kulttuurireitistä Ähtärin keskustassa

Ensimmäisen Vuoden kulttuuriteko -palkinnon saanut Ketola on puhdistanut ja digitoinut Jaakko Eino Mäen (1904-1941) ottamat lasinegatiivit (2800 kpl). niissä on kuvattuna ihmisiä, rakennuksia sekä tapahtumia pääasiassa Nurmon ja Alavuden alueilta.

Kuva ja lyhyt teksti. Vuoden 2012 kulttuurikellolla palkittiin nurmolaislähtöinen elokuvaohjaaja ja -tuottaja Harri J. Rantala.

Valokuva ja kuvateksti: Kulttuurikellolla viime vuoden itsenäisyyspäivänä palkittiin Traktorimuseon perustaja ja omistaja Matti Jaskari.

Vuoden kulttuurikellon sai Reijo Leppilahti.

Nurmon kunnan viimeisessä itsenäisyyspäiväjuhlassa 2008 kulttuurikellon sai kulttuurisihteeri Aila Taivalmäki. Kuva ja kuvateksti.

Seinäjoen kulttuuritoimi järjesti 8.-9.8.2009 kulttuurimatkan Pohjois-Karjalaan. Matkakohteena oli mm. ohjaaja Markku Pölösen SF-Filmikylä Kontiolahdella. Matkakertomuksen lisäksi artikkelissa on yhteiskuva matkalaisista Markku Pölösen kanssa.

Valokuva ja kuvateksti. Kulttuurikellon sai vuonna 2006 Marja Kiiskilä, joka on vuodesta 2002 laulanut Stella-yhtyeessä.

Artikkelissa kerrotaan kulttuurikellosta, joka on Nurmoo-Seuran myöntämä kulttuuripalkinto. Vuoteen 2009 saakka palkinnon myönsi Nurmon kunnan kulttuuri- ja nuorisolautakunta. Artikkelissa luetellaan kulttuurikellon saajat 1983-2013 ja esitellään…
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2