Selaa aineistoja (yhteensä 96)

  • Aihe on tarkasti "päiväkodit"

Kuulumisia Tanelinrannan päiväkodilta ja metsäeskaritoiminnasta. Sisältää valokuvia luontoretkiltä ja taideteoksista sekä päiväkodin lasten kertomia juttuja.

Aukeamalla lyhyt tekstilaatikko mitä toiminta pitää sisällään. Seitsemän valokuvaa luontoretkiltä, kuvat Pikku-Iivarin arkistosta. Tekstin kirjoittajaa ei mainita

Artikkelissa kerrotaan työskentelystä päiväkodissa, jossa on maahanmuuttajataustaisia lapsia.

Veturiville päiväkodin johtaja kertoo päiväkodin aloitusvaiheista ja miten se nykyään sujuu.

Kuuden henkilön lyhyet päiväkotimuistot koottuna yhteen.

Kuvia ja tarinaa Voltin päiväkodista.

Kuvia ja tarinaa Myllärin päiväkodista.

Valokuvia.

Hakojärven päiväkerhon asiatuntijat ja Virve Aho, lastenjohtaja, antavat joulusta mielipiteensä.

Keski-Nurmon koulu valmistui elokuussa 2009 yhdistäen aikaisemmin toimineiden Viitalan ja Knuuttilan koulun oppilaat ja henkilökunnan. Rakennuksessa olevat päiväkoti, neuvola ja kombikirjasto aloittivat toimintasa niin ikään samana vuonna. Mukana…

Artikkeli kertoo päiväkotitoiminnan historiasta Ähtärissä

Aukeamalla on kolme valokuvaa: lehmiä laitumella, Nurmon kirjaston peräkonttikirppis ja Nurmon keskustan uusittu päiväkoti. Lyhyessä tekstissä kehotetaan lähettämään valokuvia Kuvia Nurmoosta -teokseen.

Artikkelissa kerrotaan lehden ilmestymisvuonna perustetusta päiväkodista. Mukana on kaksi valokuvaa päiväkodista ulkoa sekä sisältä lapsineen ja henkilökuntineen.

Kunnanjohtajan tervehdys joululehdessä

Artikkelissa ei ole leipätekstiä, vaan 9 valokuvaa kuvateksteineen. Kuvissa: Nurmon lukiorakennus, Aukusti Ripsaluoman syntymän 100-vuotisjuhlan seppeleenlasku, ystävyyskunta Åselen edustajat Hyllykallion koulussa, lukion ensimmäisten ylioppilaiden…

Keskuspuiston päiväkodin johtajan otsikoton kirjoitus uuden päiväkodin toiminnasta (toiminta aloitettu 1.8.1984).

Artikkelissa esitellään Isojoella vuoden 2013 tienoilla Isojoen kunnan rakennuttamia kohteita.

Artikkeli sisältää Mirkku Kujalan ja Leena Vesilahden muistelut ja Kaarina Saranpään runomuotoisen kronikan sekä valokuvan kolmesta kirjoittajasta päivähoidon juhlassa.

Elokuussa 2000 Tanelinrannan päiväkoti sai lisätilaa, kun laajennusosa otettiin käyttöön. Artikkelissa on tekstin lisäksi useita kuvia päiväkodin toiminnasta.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2