Selaa aineistoja (yhteensä 605)

  • Aihe on tarkasti "urheilu"

Kuvaus Kortesjärven Järvi-Veikkojen toiminnasta koronaepidemian leimaamana vuonna 2020

Valokuvia tärkeimmistä urheiluvoittajista Lapualla vuonna 1975 sekä vuoden valmetajien, Jukka Lehtisen ja Apo Latvalan, kuvat.

Kirjoittaja pohtii urheilun merkitystä paikallisidentiteettiin ja sen muodostumiseen.

Henkilökuvaus Lapuan Virkiän yleisurheiluvalmentaja Hannu Tuurista.

Valokuvia.

Lyhyt kirjoitelma edesmenneestä Tauno Isokorvesta.

Kerrottiin viime talvesta ja miten lumentulon ansiosta oli hyvä latureitti Hakojärvellä.

Artikkeli, missä kerrotaan Töysässä syntyneen Ivar Wilksmannin elämästä ja hänen jättämästään perinnöstä.

Nurmon keskustasta Kirveskujan varrelta kotoisin oleva Vilho Lennart "Lenni" Viitala voitti kaikkien yllätykseksi kultamitalin vapaapainissa Lontoon olympialaisissa vuonna 1948. Hän oli syntynyt 8.11.1921 ja kuoli 24.2.1966.

Artikkeli kertoo Nurmon Jymyn naisten lentopallon ykkösjoukkueesta, joka teki historiaa nousemalla liigaan. Koskaan aiemmin ei seura ole pelannut lentopalloa maan korkeimmalla tasolla.

Ilmari Ylä-Aution puheenvuoro Jymyn 90-vuotisjuhlissa Nurmon liikuntahallilla 10.10.2015.

Varsinainen teksti on lyhyt, siinä mainitaan Nurmon Jymyn ja Nurmon Urheilijat -99 -seuran tekemä nuorisotyö. Artikkelissa on useita valokuvia nuorten ja vanhempienkin urheilijoiden tapahtumista.

Artikkeli kertoo Isojoen urheiljoiden lentopalloturnauksista pääsiäsenä vuosina 1992-2001

Isojoen urheilijoiden ampujien vuodean 2001 SM-mitalistit palkittiin. Artikkelissa lista palkituista.

1970- ja 1980-lukujen huippuhiihtäjä lahjoitti palkintonsa synnyinkunnalleen Isojoelle. Lahjoituskokoelmassa on noin 900 palkintoa.

18.12.2002 palkittiin kuntalaisia vuoden urheilusaavutuksista. Kunnon kuntalainen arvonimen sai Ulla Norrbo ja Vuoden nuoreksi valittiin Anne-Maria Juhala.

Suupohjan Sanomissa 4.7.2003 ilmestynyt artikkeli Kangasjärvijuoksusta ja Isojoen markkoinoista

Artikkelissa kerrotaan Isojoen Iivarinkylän Pyrkivä nimisen urheiluseuran historiaa (kolmas osa). Seura on perustettu 50-luvulla

Artikkelissa kerrotaan Isojoelta kotoisin olevasta Petra Niemenmaasta, joka pelaa salibandyä

Artikkeli kertoo Isojoen urheiluhistoriasta.

Kolmen sivun kuvakooste vuoden urheilu- ja liikuntatapahtumista. Kuvissa: Nurmon Jymyn E-tyttöjen SM-kultajoukkue (pesäpallo), lentopallotoiminta saa Nuori Suomi -sinettipalkinnon, B-poikien SM-pronssijoukkue (pesäpallo), voimistelijatytöt…

Artikkelissa on neljä valokuvaa: Nurmon Jymyn edustajia kisamarssilla Helsingin kadulla, Nurmon Jymyn voimistelijain maskotti "Hilma-mato" tyttöjen käsivarsilla, nurmolaisia odottelemassa Suurkisajuhlan alkua Helsingin stadionin vieressä ja Nurmon…

Kirjoittaja muistelee nuoruuden monenlaisia urheiluharrastuksiaan.

Artikkelissa kuvataan 41. Lauhanhiihtoa

Artikkelissa kerrotaan 8.9.2008 alkaen pidetystä Olympia-viikosta. (Samassa julkaisussa on sivulla 48 kuvia Olympiaviikosta)

Artikkelissa kerrotaan Isojen suunnistusjoukkueen osallistumisesta Jukolan viestiin.

Artikkeli on lista palkituista kuvan kera.

Artikkeli käsittelee kahden Isojokisen kylän välistä liikuntahaastetta. Mansikkamäen tien ristykseen pystytettiin postilaatikko ja myöhemmin vanha puhelinkoppi, jonka vihkoon merkittiin liikuntakäynnit kopille. Vanhakylä voitti haasteen.…

Runo on vastine Kärjenkoskelaisilta Vanhakyläläisten kuntohaasteeseen

Kuntohaaste on runo, jossa Isojoen Vanhakylä haastaa Kärjenkosken kohottamaan kuntoa

Artikkelissa kerrotaan kolmen valmentajan (Pentti Järvenpää, Ilpo Kaukoranta, Reijo Jokela) yllätystapaamisesta Erfurtissa, Saksassa, nuorten EM-kilpailuissa.

Nurmon kunnan alueella on usean vuoden ajan kerätty Nurmon urheiluperinnettä: kirjoja, valokuvia, vanhoja urheiluvälineitä ja palkintoja.

Ringette oli aikaisempana vuonna rantautunut Nurmoon ja Nurmossa oli 1988 yksi 14-vuotiaiden tyttöjen joukkue. Artikkelissa kerrotaan lyhyesti ringeten säännöistä ja Nurmon joukkueesta kuvan kera.

Artikkelissa kerrotaan keihäänheittäjä Pauli Nevalan elämästä ja kilpailuista.

Artikkelissa kerrotaan Isojoen urheilijoiden toiminnasta, Pönkästä (ryhmä isojokisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarjoamaan apua kaikenlaisessa urheilutoiminnassa) ja Lauhan hiihdosta.

Artikkelissa kerrotaan Isojoen Iivarinkylän urheilutoiminnasta.
Koneluettavat metatiedot

atom, dc-rdf, dcmes-xml, json, omeka-xml, rss2