Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 147)

  • Aihe on tarkasti "historiikit"

Ministeri Jaakko Numminen on julkaissut kirjasarjan Suomen nuorisoseuraliikkeen historiasta. Kirjasarjan nimi on Yhteisön voima ja siinä kirjoitetaan paljon myös Nurmosta.

Artikkelissa kerrotaan veteraaniyhdistyksen historiasta. Mukana on valokuva yhdistyksen vierailusta Marskin majalla Lopella vuonna 1989.

Eläkeläisyhdistys sai alkunsa 1983 naapurikuntien innostamana. Nyt juhlitaan 30-vuotista yhdistystä.

Lions Club Ylihärmän historiikki

Kerrontaa kuvan esittämistä taloista

Ylihärmän soittokunnan 100-vuotis historiikki

Artikkeli kertoo Joupin koulun historiasta . Joupin koulu aloitti toimintansa August Hakolan talossa 23.8.1920 samassa talossa, jossa Seinäjoen ensimmäinen koulu oli aloittanut toimintansa vuonna 1871.

Artikkeli kertoo Pohjan koulun historiasta, joka alkaa 1920-luvulta. Pohjan koulua on kutsuttu eri nimillä: Rajalan koulu, Aseman koulu ja Pultran koulu.


Ministeri Jaakko Numminen on julkaissut kirjasarjan Suomen nuorisoseuraliikkeen historiasta. Kirjasarjan nimi on Yhteisön voima ja siinä kirjoitetaan paljon myös Nurmosta. Tässä artikkelissa Numminen kertaa Nurmon nuorisoseuratoiminnan…

Artikkeli on lyhennelmä MTK-Nurmon 50-vuotishistoriikista. Mukana on valokuva: Nurmon Maataloustuottajain ansioviirien saajat: Gustav Sandelin, Arvi Saarimäki, Viljo Isosaari, Väinö Martikkala, Paavo Niemistö, Jussi Yli-Penttilä ja Veikko…

Artikkeli kertoo Ähtärin Reserviupseerikerhon historiasta