Porstua-verkkopalvelu

Selaa aineistoja (yhteensä 36)

  • Porstua-alaluokka on tarkasti "Yleisurheilu"

Jutussa kuvataan Kortesjärven Järvi-Veikkojen yleisurheilutoimintaa kesällä 2004.

Asiasanat: yleisurheilu

Koivumäki kertoo kuinka kortesjärveläiset olivat ehdottaneet Jukolan viestin järjestämistä lentokentän pohjoispuolella ja kuinka hän oli ensin vastustanut ajatusta mutta ajateltuaan asiaa oli innostunut siitä ja kuinka nyt ollaan saatu Kauhavalle…

Henkilökuvaus Lapuan Virkiän yleisurheiluvalmentaja Hannu Tuurista.

Seinäjoen keskusurheilukentän kenttäennätyksiä verrataan vuoden 2017 Kalevan kisojen oletettavaan tulostasoon

Kolmella sivulla on valokuvia Nurmon Jymyn tapahtumista vuoden 2016 varrelta: Seinämaratonin lähtö, lasten minimaraton, viisarinvääntöhölkkä, Nurmon mestaruusmaraton, Jumppareitten telinevoimisteluharjoitukset, Jumppareiden…

Artikkeliin on haastateltu 12-vuotiasta Veera Perälää, joka oli kilpaillut menestyksekkäästi tyttöjen 12-vuotiaiden sarjassa yleisurheilussa.

Valokuva ja pitkähkö kuvateksti. Kuvassa on NU-99 joukkue yhteiskuvassa Raision Vattenfall-seuracupissa, josta tuli voitto keskisuurten kuntien sarjassa.

Seinäjoella on järjestetty yleisurheilun Suomen mestaruuskilpailut Kalevan kisat vuosina 1952, 1975 ja 1999. Seuraavan kerran kisat pidetään Seinäjoella vuonna 2017.

Yleisurheiluseura Nurmon urheilijat -99 aloitti toimintansa vuonna 1999. Tämä kirjoitus on puheenjohtajan tervehdys ja katsaus kuluneeseen vuoteen.

Artikkelissa ei ole varsinaista tekstiä, vaan lehden yhdellä sivulla on kolme valokuvaa tapahtumasta kuvateksteineen.

Suupohjan Sanomissa 4.7.2003 ilmestynyt artikkeli Kangasjärvijuoksusta ja Isojoen markkoinoista

Kolmen sivun kuvakooste vuoden urheilu- ja liikuntatapahtumista. Kuvissa: Nurmon Jymyn E-tyttöjen SM-kultajoukkue (pesäpallo), lentopallotoiminta saa Nuori Suomi -sinettipalkinnon, B-poikien SM-pronssijoukkue (pesäpallo), voimistelijatytöt…

Artikkelissa kerrotaan keihäänheittäjä Pauli Nevalan elämästä ja kilpailuista.

Artikkeli listaa seuraennätykset miesten ja naisten sarjoissa.

Artikkelissa kerrotaan Isojoen urheilijoiden toiminnasta, Pönkästä (ryhmä isojokisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarjoamaan apua kaikenlaisessa urheilutoiminnassa) ja Lauhan hiihdosta.

Artikkelissa kerrotaan Isojoen Iivarinkylän urheilutoiminnasta.

Nurmon Jymyn tapahtumia vuoden varrelta. Kuvat: Miesten pesäpallojoukkue saa PM-mitalit, Tarja Välikorpi aitoo, Nurmon nuorten viikkoharjoitus keskuskentällä.

Artikkelissa kuvataan Isojokisen Artturi Tiipiön urheilu-uraa

Pikajuoksija Johanna Manninen palasi juurilleen Nurmoon tultuaan valituksi Seinäjoen Seudun Urheilijoiden nuorisopäälliköksi. Artikkelissa on kaksi valokuvaa Mannisen historian varrelta.

Asiasanat: urheilijat, Nurmo, juoksijat

Artikkelissa kerrotaan Tomi Syväjärven kisareissusta elinsiirron saaneiden maailmanmestaruuskisoihin Etelä-Afrikkaan.

Artikkeli kertoo Maaottelumarssista, jossa Ruotsin kävelyliitto haastoi Suomen kävelymaaotteluun. Isojoella osallistuttiin haasteeseen innolla.

Artikkelissa kerrotaan viiden nurmolaistytön porukasta - tytöt harrastavat yhdessä yleisurheilua.

Kirjoituksessa kerrotaan numeroiduin kohdin seuran tavoitteista harjoitusten, kilpaurheilun, kilpailujen järjestämisen, taloudellisen toiminnan ja seuratoiminnan kehittämisen osalta.

Artikkelissa kerrotaan keihäänheittäjä Tero Pitkämäen valmistautumisesta Pekingin olympialaisiin 2008.

Tero Pitkämäelle pidettiin juhlat Seinäjoki Areenassa 14.10.2007. Artikkelissa kuvataan juhlan ohjelmaa valokuvien kera.

Juoksija Eino Hirviniemi (1904-1968) asui ja teki elämäntyönsä Nurmon Hirviniemessä. Hän kilpaili 1920-luvulta 1930-luvun loppuun saakka. Vuonna 1938 Nurmon Jymyn viestijuoksujoukkue Hirviniemen kera valittiin edustamaan E-P:n piiriä Helsingin…

Artikkelissa kerrotaan Nurmon Urheilijat -99 -urheiluseuran saavutuksista. Seura sai neljä Suomen mestaruutta vuoden aikana. Piirinmestaruusmitaleja saatiin yhteensä 127 kpl. Ainutlaatuinen saavutus oli Nurmon nuorten voitto valtakunnallisen…

17-vuotias juoksija Johanna Manninen kertoo (kirjoitushetkellä vielä lyhyestä) urheilu-urastaan. Artikkelissa on myös kuva Mannisesta.

Artikkeliin koottu vuoden urheilusaavutuksia kuvien kera. Mukana myös kuva Nurmon Painijapatsaan paljastustilaisuudesta.