Luckan

Kuvaus

Luckan i Karleby är det nordligaste svenskspråkigt informationscenter där man får info t.ex. evenemang, utbildning, kurser och stipendier på svenska, social-, dag- och språkvård, möjligheter till utlandsvistelserm såsom volontärperioder, jobb möjligheter. Med anknytning till svenskbygden kan köpas biljetter, finlandssvensk musik samt böcker. Där finns svenska webbtjänster också. Suomenruotsalaisista tiedotuskeskuksista pohjoisimman Luckanin kotisivuilta saa tietoa esim. suomenruotsalaisista ja ruotsinkielisistä tapahtumista, koulutuksesta, kursseista ja apurahoista, sosiaali- ja kielenhuollosta sekä päivähoidosta, ulkomaanvierailu- sekä työmahdollisuuksista. Luckanista saa suomenruotsalaisia tuotteita, musiikkia ja kirjoja. Sivuilta on myös linkkejä ruotsinkielisiin web-palveluihin.
Sivuilta pääsee myös muille Luckan-sivuille Suomessa.

Julkaisija