Kuvaus

Sivut sisältävät tietoa keskipohjalaisista maakuntakirjailijoista, heidän tuotannostaan ja saamistaan palkinnoista. Kirjailijat kertovat kokemuksiaan kirjoittamisesta sekä mielipiteitään kotimaakunnan merkityksestä. Sidorna har information om hembygdsförfattare från Mellersta Österbotten, deras produktion och de olika pris de erhållit. Författarna berättar om hur det är att skriva och vad hembygden betyder för dem.
Författare bör vara födda och långvarigt bosatta i Mellersta Österbotten. Även böcker där handlingen utspelas i trakten tas med. Ifall författaren varit bosatt i området en kortare period inkluderas i samlingen endast material, som publicerats under tiden eller som uppenbart påverkat produktionen. Kaunokirjallisuuden on oltava alueen kirjailijoiden kirjoittamaa tai tapahduttava Keski-Pohjanmaalla. Alueen kirjailija on, jos on syntynyt Keski-Pohjanmaalla ja sen lisäksi asunut siellä huomattavan osan elämästään. Jos kirjailija on asunut alueella lyhyen aikaa, kokoelmaan otetaan vain se osa tuotannosta, joka on julkaistu siellä tai johon alueella vietetty aika on vaikuttanut. Adresset av Kaj Hedmans hemsida: http://www.kajhedman.com Kaj Hedmanin kotisivu: http://www.kajhedman.com © 1998-2000 Eija Muhonen, Aulikki Slotte & Susann Vierimaa Kuva / bildet: 1991 Väre, Timo

Viittaus

Muhonen, Eija, Slotte, Aulikki & Vierimaa, Susann. Chydenica - Keski-Pohjanmaan maakuntakirjailijat Chydenica-kirjailijat Chydenica - landskapsförfattare i Mellersta Österbotten Chydenica-författarna. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.