Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston henkilökuntaa

Kuvaus

Seinäjoen kaupunginkirjaston-maakuntakirjaston montussa seisoo kirjaston henkilökuntaa. Edessä vasemmalta Liisa Hirvelä, Maj-Len Jossfolk, Saara Mäkinen, Stella Malm, Tuula Ranta, Pirkko Heikkilä, Pirkko Hietala, Ulla Vuorisalo ja Raili Kinnunen. Takana vasemmalta Tuula Luhtala, Tarja Lauri, Ulla Sipponen, Aulikki Mäki-Kojola, Terttu Jääskeläinen, Vilho Punkari ja Helmi Mäkelä. Kirjahyllyjä on sekä ihmisten takana montussa että ylhäällä lainaushallissa. Ihmisten edessä on pöytiä ja lamppuja. Ne ovat arkkitehti Alvar Aallon suunnitelman mukaisia. Kuvaaja on seissyt portailla, jotka johtavat monttuun. Mustavalkoinen, otettu ilmeisesti 1972.
Kuvanumero: 17, Kokoelma: Seinäjoen maakuntakokoelma

2008-09-04

Seinäjoen kaupunginkirjasto

Viittaus

Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston henkilökuntaa. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.