Kaupunginkanslian henkilökuntaa

Kuvaus

Seinäjoen kaupunginkanslian (hallintotoimisto, henkilöstötoimisto, suunnittelutoimisto ja hankintatoimisto) henkilökuntaa keväällä 1986. Eturivissä vasemmalta lukien Tuula Vainionpää, Marja-Terttu Saari, Liisa Talvitie, Matti Nuolivirta, Leila Myllymäki, Pentti Sivunen, Ulla Paavola ja Anne Karjanlahti. Keskirivissä vasemmalta lukien Leena Savioja, Marianne Hankkio, Sanna Siiriäinen, Tiina Nänimäinen, Aila Sillanpää, Ritva Raunio, Marja-Leena Raumanni, Marita Koskela, Leena Siltanen, Sari Korpi, Hilkka Niemistö, Maire Somppi ja Anne Ojaniemi. Ylärivissä vasemmalta lukien Raimo Niemistö, Seppo Siikala, Eero Martin, Ilmari Ylä-Autio, Raimo Saunamäki, Matti Juntura, Paula Palomaa, Ulla Autio, Sirpa Mäkelä ja Raija Erkintalo. Mustavalkoinen.

Kaupunginkanslian henkilökuntaa. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.