Keskustelutilaisuus kaupungintalolla 1967

Kuvaus

Keskustelutilaisuus Seinäjoen kaupungintalon valtuustosalissa 8.11.1967 kello 19.00 alkaen. Aiheena: Vapaa-ajanviettotavat Seinäjoella - Missä on Seinäjoen Nuorisotalo. Tilaisuudessa oli runsaasti yleisöä ja siitä kirjoiteltiin paljon lehdissä. Osanottajat istuvat kahdessa rivissä. Edessä vasemmalta lukien yhteiskuntratieteiden maisteri, yhteistyöelimen puheenjohtaja, kokouksen puheenjohtaja Armas Istanmäki, kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston kirjastonjohtaja Maija-Liisa Mäkelä, EP:n Nuorisoseuran toiminnanjohtaja Antti Mäkinen ja työväenopiston rehtori Toivo Mäki. Takana vasemmalta lukien partion lippukunnan johtaja Risto Herrala, urheilulautakunnan puheenjohtaja Veli Laitinen, seurakunnasta rouva Mirjam Pelto, poliittisista nuorisojärjestöistä nuoriso-ohjaaja Hilkka Salonen ja kokouksen sihteeri, ylioppilas Sirkka Haapala. Kirjasto todettiin olevan nuorison suosiossa. Mustavalkoinen.

Keskustelutilaisuus kaupungintalolla 1967. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 28.3.2024.