Helsingin ylioppilaskunnan asunnon stipendipaikan lahjakirjan allekirjoitus 1951

Kuvaus

Kahdeksan miestä seisoo pöydän takana ja yksi istuu kirjoittamassa. Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan Domus academican III asuntotalon stipendipaikan lahjakirjan allekirjoitustilaisuus keväällä 1951. Allekirjoittajana on kauppalanjohtaja H.R.Tammilehto. Takana seisovat vasemmalta lukien tohtori M.I.Kantele, veturinkuljettaja Iisakki Miilumäki, postiautonkuljettaja Georg Ekholm, johtaja Pauli Rajala, rehtori Reino Ala-Kulju, kauppaneuvos Lauri Koivisto sekä ylioppilaskunnan edustajat isännöitsijä Kalevi Toivonen ja Lars Dufholm. Seinällä on kauppalan vaakuna. Mustavalkoinen.

2011-08-26

Viittaus

Helsingin ylioppilaskunnan asunnon stipendipaikan lahjakirjan allekirjoitus 1951. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 26.4.2024.