Lapuan Taiteilijaseura ry

Kuvaus

Lapuan taiteilijaseuran kotisivu, josta löytyy taiteilijoiden henkilötietoja ja näytteitä teoksista. Sivuilta löytyy Lapuan taiteen lyhyt historiikki, jonka on kirjoittanut Mauno Vähämäki. Sivuilta löytyy myös tiedotteita tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista sekä valokuvia seuran erilaisista näyttelyistä.
Lapuan Taiteilijaseuran jäsenet: Hopeavuori Maija, Iskala Reino, Kalliokoski Sari, Kangasniemi Kirsti, Kempus Eija, Kleemola Eini E, Lassila Antti, Lepistö Rauno, Lillvis Sonja, Mantere Henna, Mattila Tiina, Mehtäjärvi Jutta, Mielty Marja-Terttu, Mäki Teemu, Ojala Antti, Oksanen Ritva, Penttinen Terttu, Portin Jyrki, Pöntinen Benjam, Sippola Johanna, Suvanto Timo, Syrén Taina, Takala Eeva, Takala Teija, Vainionpää Birgit, Vuorenmaa Ville, Ulvila Sirpa, Vähämäki Mauno

Tekijä

Lepistö, Rauno. Lapuan Taiteilijaseura ry. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 18.4.2024.