kirkkovaltuusto

Kuvaus

Seinäjoen seurakunnan kirkkovaltuusto ja kirkkohallintokunta. Edessä istuvat vasemmalta lukien rouva Tikkaoja, Irja Laaksonen, Eine Pohjonen, Mirjam Pelto, neiti Rintamäki, sittemmin Pohjonen, Lauri Knuutila, Aino-Maija Hanhinen, Ellen Kallioniemi, Bertta Saajokallio ja Saara Oksala. Toisessa rivissä seisovat vasemmalta lukien Pentti Tenkula, Tapani Siirilä, Olavi Ekola, Erkki Heimonen, Pauli Kallio, Vilho Lamminkangas, Mikko Korhonen, Leo L. Norja, Martti Kukkonen ja Arvo Norja. Takarivissä seisovat vasemmalta lukien Köpi Kaminen, Oiva Potinkara, Erkki Kotasalmi, Raimo Joronen, Kalervo Laaksonen, Voitto Lilja, Reijo Pitkäkoski, Tapani Koivusalo, Reino Hautala, Matti Kujanpää, Reino Roine, Keijo Sulkko ja herra Kujanpää. Mustavalkoinen.

Seinäjoen seurakunta

kirkkovaltuusto. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 25.4.2024.