Kaupunginhallitus 1977-1980

Kuvaus

Seinäjoen kaupunginhallitus vuosilta 1977-1980. Edessä istuvat vasemmalta lukien kaupunginjohtaja Matti Nuolivirta, kaupunginvaltuuston II varapuheenjohtaja Raimo Joronen, kaupunginvaltuuston I varapuheenjohtaja piirisihteeri Reijo Aaltonen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Raimo Yli-Uotila, kaupunginhallituksen puheenjohtaja maanviljelijä Tapani Siirilä, kaupunginhallituksen I varapuheenjohtaja Heimo Linna, kaupunginhallituksen II varapuheenjohtaja talousneuvos Oiva Kortesmäki ja apulaiskaupunginjohtaja Risto Hakala. Takana seisovat vasemmalta lukien kaupunginhallituksen jäsenet: konttorinjohtaja Seppo Katila, rehtori Tuomas Marttila, osastonhoitaja Martta Saari, rehtori Jalo Liinamaa, kirvesmies Onni Asumus, pääluottamusmies Arto Talasmäki, apulaisasemapäällikkö Topias Pohjonen, työmies Sauli Siirtola ja kaupunginsihteeri Reino Hautala. Mustavalkoinen.

Kaupunginhallitus 1977-1980. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 19.3.2024.