Porstua-verkkopalvelu

Kansanperinteen nauhoituksia Etelä-Pohjanmaalta ja Vaasan rannikkoseudulta Cd-levyjen sisältö

Kansanperinteen cd-levyjen sisällöstä yksityiskohtainen luettelo.
Cd-levyjen sijainti: Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston kotiseutukokoelma

Aihe

kansanperinne, Kurikka, Ylistaro, Ylihärmä, Vimpeli, Soini, Uitto, Hautakylä, Alajärvi, Korteperä, Kauhava, Ylikylä, Isokyrö, Reinilänkylä, Ilmajoki, Tuomikylä, Ujastenkylä, Peräseinäjoki, Karijoki, Myrkynkylä, Kauhajoki, Nummilahti, Nummijärvenkylä, Pukkilankylä, Luovankylä, Koivistonkylä, Viitalankylä, Alavus, Nurmo, Vaasa, Kortesjärvi, Lappajärvi, Saarijärvenkylä, Purmojärvenkylä, Kortesjärvenkylä, Vähäpellinen, Alahärmä, Vuokoski, Kuortane, Evijärvi, Seinäjoki, Törnävä, Prusti, Lapua, Liuhtarinkylä, Tiistenjoki, Alanurmo, Rautakorpi, Tamppari, Haapakoski, Kivimäki, Selma, Vuorinen, Kalervo, Majamäki, Fanny, Etelä-Pohjanmaa, Vaasan rannikkoseutu, Suniva, Rauha, Fränti, Helmi, Saari, Kaisa, Jäätteenmäki, Maria, Vähämäki, Maija, Paavola, Sanna, Ala-Paavola, Toini-Elisa, Kauppi, Irene, Ranne, Yrjö, Mäki-Hallila, Tauno, Hiironniemi, Lauri, Haaramäki, Juho, Haaramäki, Martta, Mauranen, Greta, Logren, Maija, Logren, Aukusti, Lamminheimo, Hellin, Sipilä, Jalo, Muilu, Johannes, Prusti, Juha, Prusti, Kaisa, Jaskari, Lempi, Vaaranmäki, Aino, Valo, Eemeli, Wirtanen, Lilli, Perkiömäki, Hilma, Sulkakoski, Aleksi, Nurmela, Eemeli, Åby, Eemeli, Anttila, Alina, Rintanen, Miina, Yli-Kaatiala, Juho, Maunuksela, Kustaa, Maunuksela, Maria, Köykkä, Iisakki, Hietala, Erkki, Palojärvi, Maija, Seppälä, Svante, Kortesjärven pelimannit, Aspholm, Armas, Kangas, Emmi, Kivirinta, Jaakko, Mattson, Jaakko, Alanen, Maija, Lepistö, Martti, Viitala, Matti, Mäkinen, Albertina, Kivipelto, Frans, Latva-Luopa, Fiia, Sivu, Nestori, Vainio, Maria, Kulmala, Arvo, Santaheinä, Arvo Uljas, Norrback, Paul, Tuominiemi, Fredrik, Mäkinen, Onni, Rintamäki, Eemeli, Udd, Juho, Viitanen, Juho, Niemelä, Jussi, Varsanpää, Hilma, Heino, Juha, Perttu, Juho, Laukkala, Miina, Jousmäki, Heikki, Jousmäki, Senja, Kivinen, Eeli, Nieminen, Tuomas, Harju, Sofia, Kortesniemi, Jaakko, Nurminen, Tuomas, Toppari, Emmi, Rintanen, Kalle, Elomaa, Sameli, Hunnakko, Sameli, historia, paikallishistoria, perinne, kansanmusiikki, kansantavat, muistitieto, perinnemusiikki, ruokaperinne, kansantaide, kansankulttuuri, käsityöperinne, luettelot, haastattelut, kylät, musiikki, laulut, laulaminen, pelimannimusiikki, kansansoittajat, arkielämä, elämäntapa, arkitieto, parantajat, kansanlääkintä, parantaminen, luonnonparannus, kädentaidot, käsityö, käsityöt, taudit, runot, kansanrunot, lyriikka, tanssi, tanssimusiikki, tanssit, ammatit, sepät, Ritola, Ville, urheilijat, juoksijat, yleisurheilijat, terva, tervanpoltto, piirileikit, leikit, kansanlaulut, työväenliike, harrastajanäyttelijät, harrastajat, osuusliikkeet, Harjula, Urho, polskat, kehtolaulut, lapuanliike, oikeistoliikkeet, 1918, suojeluskunnat, toiminta, vangit, vangitseminen, urheiluseurat, Palosaaren työväen urheiluseura, Urheiluseura Hellas, Urheiluseura Kiisto, kirkot, Palosaari, Vaasa, uskonelämä, uskonnollisuus, uskonnolliset järjestöt, järjestöt, uskonnolliset liikkeet, uskonnolliset yhteisöt, salakuljettajat, salakuljetus, pontikka, salapoltto, viinanpoltto, haaksirikot, laivat, Diamants, Västkusten, lehdistö, sanomalehdet, lehdenjakajat, näytelmät, näyttelijät, ruuti, räjähdysaineet, kuljetus, salpietari, Törnävän kartano, Östermyra, rakennukset, tehtaat, kartanot, rauta, valmistus, rautateollisuus, teollisuus, suku Uppa, juomat, opettajat, Hytty, Valentin

Kieli

Identifiointitunnus

URN:NBN:fi-fe20051458

Porstua-luokka

Kokoelma

Avainsanat

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Viittaus

Kortesniemi, Virpi. Kansanperinteen nauhoituksia Etelä-Pohjanmaalta ja Vaasan rannikkoseudulta Cd-levyjen sisältö. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 20.2.2019.

Geolocation