Pohojalaaset tuloo! Murreohjelma

Kuvaus

Yleisradion Elävän arkiston ohjelmassa esittäytyy Etelä-Pohjanmaa. Oppaana pohjalaiseen kansanluonteeseen toimivat mm. murreankkurit Kerttu Karhu ja Aino Mäki-Kaukola
Sisältötiedot Murteella - Pohojalaaset tuloo TV2 Asiaohjelmat ESIINTYJÄT: Mikko Äystö, Kerttu Karhu, Aino Mäki-Kaukola, Ruut Lehto, Anni Pajula, Veli Sipilä, Alli Varpuluoma, Esa Sivonen, Aila Ala-Rantala, Mirja Vuori, Heikki Koivisto, Jouko Salomäki, Reijo Leinonen, Alpo Järvi, Eero Koivusalo OHJELMAN TEKIJÄT: toimittaja, ohjaaja: Pirkko Frank-Arkimies, kuvaus: Aki Lahtinen, Jarmo Lemponen Tekstiosion kirjoittaja: Seija Aunila

Julkaisija

2000-10-10

Viittaus

Frank-Arkimies, Pirkko, Lahtinen, Aki & Lemponen, Jarmo. Pohojalaaset tuloo! Murreohjelma. Porstua-verkkopalvelu, viitattu 29.3.2024.